+359878891501
info@bikesector.bg

Поръчвайте смело! Доставката е за наша сметка!

За Нас

 

 

 

Добре дошли в Bike Zone

Bike Zone е идеалното място в интернет за всички любители на велосипедите. Стремим се да направим карането на колело по-удобно, комфортно, сигурно и безопасно за всички, които прекарват много време на велосипедите си, а и за хората, които искат те първа да започнат. Мотивираме повече хора да използват велосипеда като начин за придвижване от една точка до друга и да разберат защо велосипедите играят важна роля в живота ни.

В нашия онлайн магазин може да откриете качествени и интересни аксесоари за велосипеди, с които да превърнте карането на колело в истинско удобство и забавление. Може да избирате между най-различни  продукти и категории. Искаме да улесним максимално нашите клиенти затова всички наши продукти имат експресна безплатна доставка и 30-дневен срок за връщане на продукт за наша сметка. Оборудвайте вашия велосипед като никой друг и изпитайте удоволствието от колоезденето!

Друга наша дейност е редовното писане на статии в нашия блог. Сатиите, които пишем са актуални, полезни, с голяма стойност и целенасоченост, за да разширят максимално вашия кръгозор отностно придвижването с велосипеди.

За нас

 

 

Ползата от велосипедите

Физическата активност e едно от най-добрите неща за здравословен начин на живот. Докато точно изгорените калории са различни при всеки човек, скорост и топография, средно изгорените калории при колоезденето, са толкова, колкото са и при джогинга, но със значително по-малко негативно влияние върху ставите. Карането на колело е полезно за сърдечно-съдовата система, понижава кръвното налягане, повишава тонуса, подпомага за изграждането на мускули и подобрява координацията. Ползите за здравето от колоезденето са толкова много, че звучи почти като измама!

Предвижването с колело Ви прави по-щастливи. Докато голяма част от хората не определят чакането в трафик, шофирането в задръствания или возенето в претъпкания градски транспорт като дейности, доставящи им удоволствие и щастие, придвижването с колело до работа може да Ви изпълни с такова. Многобройни проучвания са доказали, че ежедневната физическа активност понижава стреса, облекчава симптомите на депресия, подобрява съня и понижава чувството на тревожност. Други предимства са повишаването на самочувствието и настроението.

Повечето малки деца в момента, в който махнат помощните колела на велосипеда си се изпълват със свобода. Това е един от най-щастливите дни в детството. След това тинейджърските години идват и колата става новият символ на свободата. Но след няколко години, много часове прекарани в задръствания и опити за намиране на място за паркиране, колата се превръща в затвор. Свалете оковите и отново открийте чувството за свобода! Разгледайте града със свое собствено темпо, пробвайте нов маршрут, спрете за кафе на път за работа и минете през нов квартал по пътя си към дома. Колоезденето отваря нови пътища, в буквален и преносен смисъл, за да видите града си по начин, по който не сте го виждали до сега. Това е общност, присъединете се!

За нас

 

 

Превърни света в по-добро място за живот

Колоезденето е толкова полезно за теб, колкото и за планетата. Супер! Докато караш си мисли, че с всяко завъртане на педалите спасяваш света. Направи го! 70% от всички пътувания с автомобили могат да бъдат направени с велосипед за по-малко от 20 минути.  Влиянието върху околната среда на моторните превозни средства е огромно в сравнение с това на велосипедите. Пример за това е промяната на климата, който се изменя заради парниковите газове. Освен това е важно да отбележим, че България е част от страните с най-мръсния въздух в Европа. Карайки колело, предпазваш околната среда от вредни и невъзобновяеми източници на гориво. Електрическите велосипеди също са много добри за околнота среда.